Maatwerk

Met een gezamenlijke ervaring van meer dan 15 jaar, zijn we een hecht team. Samen werken wij hard om de perfecte oplossing te bereiken. Op deze pagina lees je wat wij allemaal speciaal voor jou kunnen maken. Of je nou kiest voor een eenmalige samenwerking of als je iets met ons wil beginnen voor de lange termijn, neem gerust contact met ons op.


Neem contact op

Website

Wij bouwen al jaren state-of-the-art websites. Met een goede website kun je jouw product of bedrijf promoten. Voor de meeste websites maken wij gebruik van Wordpress, maar we vinden het ook niet erg om iets op maat - speciaal voor jou - te bouwen.

App

Apps bieden nét die extra dimensie. Naast het systeem waarbij je zelf apps kan maken, kunnen wij ook speciaal iets voor jou maken. Je kunt bij ons terecht voor zowel hybride apps als apps die specifiek ontwikkeld zijn voor iPhones en Android.

Systemen

Een systeem om jouw in- of verkoopproces te optimaliseren, waarbij je efficiënter kan werken. Wij hebben ervaring op het gebied van zowel klantbeheersystemen die intern gebruikt worden als systemen waarbij klanten op maat gemaakte producten kunnen bestellen.

Design

Een ontwerp voor een website, app of complete huisstijl nodig? Wij kunnen jouw hele huisstijl doortrekken naar een website, app of iets compleet anders. Creativiteit is hier het uitgangspunt.

Koppelingen

Wil je jouw website, app of systeem koppelen met een systeem dat je al gebruikt? Veel systemen laten zich koppelen, zodat gegevens automatisch worden uitgewisseld.


Gebruikersvriendelijkheid

Het product zo bruikbaar en intuïtief mogelijk maken. Dat is ons uitgangspunt van alles dat wij maken. Voor de uiteindelijke gebruiker moet het product bij het eerste gebruik bijna vanzelfsprekend zijn.

Nieuwste technieken

Wij zijn erg leergierig, daardoor staan wij altijd open voor de nieuwste technieken in ons vakgebied. Wij denken graag met je mee hoe we een gaaf product voor je kunnen neerzetten.

Veiligheid

Veiligheid staat altijd voorop. Dat is bij het maken van websites en apps niet anders. Wij hebben ervaring bij het bouwen van bijvoorbeeld dubbele verificatie voor de echt geheime informatie en kunnen je helpen bij het voldoen aan de nieuwe privacywetgeving.