Appmantle over ons

Over ons

Wij zijn drie jongens die elkaar hebben ontmoet tijdens onze studie. In die tijd waren wij altijd op zoek naar de meest uitdagende opdrachten en probeerden wij hier vette oplossingen voor te bedenken.

Tijdens de studie zagen we dat apps niet voor iedereen toegankelijk zijn. We zagen dat de eigenaren een hoop geld moesten betalen voor applicaties die niet altijd even gebruiksvriendelijk voor de gebruiker zijn. In 2017 hebben wij de koppen bij elkaar gestoken om hier een passende oplossing voor te bedenken. Daaruit is Appmantle ontstaan.

Inmiddels zijn we druk bezig met de ontwikkeling van dit product. Het hele systeem wordt door ons drieën zelf ontwikkeld. Wij streven ernaar om een perfecte gebruikerservaring te creëren, zodat iedereen een eigen app kan maken.

Naast de ontwikkeling van het platform houden wij ons ook bezig met onze andere passie; het maken van supervette maatwerkoplossingen. De mogelijkheden lopen uiteen van simpele websites tot complexe systemen. Benieuwd of wij iets voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact op.

Wil je graag betrokken zijn bij de ontwikkeling van het platform of binnenkort als eerste Appmantle kunnen gebruiken? Neem dan contact op of laat je e-mailadres achter.


Contactgegevens

Herestraat 106
9711 LM Groningen
Nederland

info@appmantle.com
06 12 90 67 83
KvK: 69885494
BTW: NL858052313B01