Wat wij doen

Wij staan ervoor om ingewikkelde en prijzige technologie voor iedereen toegankelijk te maken.

Hoe het begon

De markt van de apps stijgt elk jaar. Tegelijkertijd is het voor kleine tot middelgrote ondernemers nog altijd lastig om een eigen app te laten ontwikkelen. Een app laten maken kost namelijk vaak veel tijd en geld.

Om dit probleem op te lossen, zijn we in 2016 begonnen met het ontwikkelen van een prototype om op een eenvoudige en laagdrempelige manier apps te bouwen. Dit prototype hebben wij uitgezet bij een festival van de Hanzehogeschool Groningen. Duizenden mensen maakten gebruik van de app. Het prototype bleef probleemloos online. De reacties waren erg positief en de oplossing was hiermee gevalideerd.

Vervolgens is het systeem uitgebouwd zoals het nu is. Een gebruiksvriendelijk, laagdrempelig en toegankelijk platform waarmee iedereen een eigen app mee moet kunnen ontwikkelen.

Kun jij je vinden in onze missie om ingewikkelde en prijzige technologie voor iedereen toegankelijk te maken? Bekijk dan snel onze vacatures.

Bekijk vacatures
Contact

Je kunt makkelijk contact met ons opnemen door een brief of een e-mail te sturen.

Appmantle
Herestraat 106
9711 LM Groningen
Nederland

E-mailadres: hallo@appmantle.com

KvK: 69885494
Btw: NL858052313B01

Probeer Appmantle helemaal gratis

Bij Appmantle betaal je pas wanneer wij jouw app in de app stores zetten. Bouw je app zonder restricties en laat hem zien aan collega’s, klanten en vrienden. Publiceer de app wanneer jij er klaar voor bent.

Begin nu gratis

Eén prijs, alle functionaliteit.

Meer informatie